Volcanic Foot Stone

Exfoliating & smoothing

– 1 stk.

5 ud af 5 baseret på 3 kunde anmeldelser
Baseret på 3 anmeldelser

149DKK

Volcanic Foot Stone er en pimpsten af naturlig oprindelse, der nænsomt og sikkert exfolierer tør og hård hud på fødder, hænder og albuer.

Den fantastiske lille sten er meget let og passer perfekt i håndfladen. Naturens egen, terapeutiske blanding af basalt, silikone, magnesium, jern og ilt har skabt den ru overflade med de små huller, derså effektivt fjerner tør og hård hud. En nænsom og naturlig måde at exfoliere og blødgøre huden på fødder, hænder og albuer. Volcanic Foot Stone mister aldrig hverken sin form eller sin effektivitet.

Bemærk venligst, at på grund af naturen af produktet, kan farve, størrelse og antallet af huller i stenen variere fra det viste billede.

Varenummer: 110103

Fugt den del af kroppen, du vil behandle. Massér blidt over huden med Volcanic Foot Stone, gnub lidt hårdere på områder med ru eller hård hud. Skyl af og tør huden. Efterlader huden blød og glat.

Brug Volcanic Foot Stone i kombination med Active Exfoliating Heel Cream og Organic Sweet Almond Oil for at få det bedste resultat.

TIP: Korrekt anvendelse af Volcanic Foot Stone

 1. Blødgør områderne med hård hud i omkring 5-10 minutter.
 2. Tilføj sæbe og gnub Volcanic Foot Stone i forsigtige cirkulære bevægelser mod den hårde hud.
 3. Skyl sæben og den døde hud af og gentag processen indtil den nye hud er synlig.
 4. Af hygiejniske årsager er det vigtig at rense din Volcanic Foot Stone. Skyl den i sæbevand og hold den derefter under rindende vand. Engang imellem bør stenen renses med en hård børste og sæbe. Skyl den derefter igen med vand. Opbevar stenen et luftigt og tørt sted så stenen kan tørre.

Volcanic Foot Stone er en pimpsten af naturlig oprindelse.

Skriv en anmeldelse

Tilføj en anmeldelse

3 reviews for Volcanic Foot Stone

 1. 5 ud af 5

  :

  Jeg underviser yoga flere gange om måneden. Intet er mindre flatterende end ru fødder. Fødderne er fundamentet til jorden og vi skal passe godt på dem – og jorden.

  Som underviser har jeg brugt mange forskellige produkter, men med delvis succes. Men med “mit møde” med Volcanic Foot Stone, er det med smil på læberne og uden bekymringer jeg træder ind på yoga måtten. Jeg anbefaler på det stærkeste denne fine pimsten, som fremover vil være lige så vigtig som min yoga måtte.

  Mine fødder er bløde, fine og jeg er endelig blevet 100% med dem.

Share